Junior Sisk Interview by Christian Lamitschka for Country Music News International Magazine & Radio Show

Junior Sisk Interview by Christian Lamitschka for Country Music News International Magazine & Radio Show

1.Lamitschka:  Music has many new fans throughout
Europe who may be hearing about you for the first time. How would you describe
yourself and the music you play to someone who has never seen or heard you?

Answer:  Traditional Bluegrass with Energy and
Excitement!

2.Lamitschka:  What is your latest CD and how’s it
doing?

Answer:  Brand New Shade of Blue on Mountain Fever
Records. Climbing the charts!

3.Lamitschka:  Your current single is being played by
radio. What do you feel is special about this song that makes people want to
hear it?

Answer:  Whiskey and the Guitar is a song I think a
lot of musicians can relate to. Had my bouts with both!

4.Lamitschka:  You did a duet with Del McCoury.
How did that happen to come about?

Answer:  I got to sing a few times with Del live. I
ask him on stage would he sing one on my next CD and he said he would.

5.Lamitschka:  Who inspires you musically and how
deep do your musical roots run?

Answer:  Deep! Stanley Brothers and The Johnson Mt
Boys

6.Lamitschka:  Are you doing anything to take music
beyond its current borders or are you happy where it is?

Answer:  Keeping Traditional Bluegrass in the
forefront.

7.Lamitschka:  What drives you?

Answer:  Good solid Bluegrass music.

8.Lamitschka:  When you get time off, how do you like
to relax?

Answer:  DEER HUNTING

9.Lamitschka:  Many European fans travel to the
United States to attend the several of the music festivals for the opportunity
to see so many of their favorite artists, bands and celebrities. Will you be
participating and how will the fans be able to find you?

Answer: Go to my website and look at shows on juniorsisk.us
and check out

Mountain Fever Records.

10.Lamitschka:  What can your fans expect to see when
they see you in concert?

Answer:  Traditional Bluegrass music with feeling.

Christian Lamitschka ( Ch.Lamitschka@t-online.de ) for
Country Music News International Magazine & Radio Show

Related Posts

The Stetson Family Interview

By Big Al Weekley for Country Music News International Magazine & Radio Show

JD Shelburne Interview

By Nigel Sharpe for Country Music News International Magazine & Radio Show

Michael Lee Interview

By Big Al Weekley for Country Music News International Magazine & Radio Show

The Wilder Flower Interview

By Nigel Sharpe for Country Music News International Magazine & Radio Show

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *